چالش های وزارت دفاع سعودی بعد از حادثه تیراندازی فلوریدا

به گزارش لیسو، اقدام خلبان سعودی به تیراندازی در پایگاه نظامی در فلوریدا، وزارت دفاع کشورش را که با مشکلاتی در روابط با آمریکا، در نتیجه اقدام کنگره به وتوی بعضی از قراردادهای تسلیحاتی، روبرو است، همچنین با وتوی آموزش عربستانی ها در ایالات متحده روبرو می سازد.

چالش های وزارت دفاع سعودی بعد از حادثه تیراندازی فلوریدا

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رای الیوم، خلبان سعودی، که روز آدینه گذشته بر روی افسران آمریکایی در پایگاه نظامی فلوریدا آتش گگردد و 3 نفر از آنها را کشت، این اقدامش را انتقام از سیاست شرورانه آمریکا توصیف کرد.

پایگاه های نظامی آمریکا هر از گاهی شاهد تیراندازی هستند ولی این کار از سوی سربازان آمریکایی انجام می گردد. این برای نخستین بار است که یک افسر خارجی، با ملیت سعودی، بر روی افسران آمریکایی آتش گگردده است.

این رویداد می تواند باعث آن گردد که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) برنامه های پذیرش افسران خارجی و به ویژه مسلمانان، در راس آنها شهروندان سعودی، را به حال تعلیق درآورد. درخواست هایی نیز در کنگره مبنی بر متوقف کردن برنامه های آموزش و لو به صورت موقت، شنیده می گردد. سناتور جمهوری خواه لیندسی گراهام خواهان به تعلیق آوردن آموزش های جنگجویان خارجی در جریان تحقیقات درخصوص حادثه فلوریدا شده است.

تعلیق برنامه های آموزشی نظامیان خارجی از سوی پنتاگون بازتاب های چشمگیری در وزارت دفاع سعودی خواهد داشت که از مدت ها و به ویژه پس از دست داشتن محمد بن سلمان ولیعهد این کشور در ماجرای ترور جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد، از مخالفت شدید کنگره آمریکا با امضای قراردادهای تسلیحات پیشرفته رنج می برد.

کارشناسان تسلیحات به این روزنامه اعلام کردند، نمی توان در سایه نبود برنامه های آموزشی افسران و سربازان جهت استفاده از تسلیحات خریداری شده و به ویژه تسلیحات پیشرفته ای مانند جنگنده ها و سامانه های دفاع هوایی مانند پاتریوت و تاد، متوجه قضیخ قراردادهای تسلیحاتی شد. ارتش سعودی از کم تجربگی رنج می برد و همین امر باعث شده است که در جنگ یمن متحمل خساراتی گردد از جمله این که قادر نیست موشک های بالستیک را رهگیری و حملات هوایی کورکورانه ای را که به کشته شدن هزاران غیرنظامی منجر شده است، کنترل کند.

پنتاگون اجازه نمی دهد تا مزدوران بتوانند به ارتش های خارجی استفاده از تجهیزات نظامی پیشرفته آمریکایی را آموزش بدهند و متوسل شدن وزارت دفاع عربستان سعودی به افسران سابق آمریکایی جهت آموزش سلاح های پیشرفته ای مانند پاتریوت یا تاکتیک های هوایی، غیرممکن خواهد بود.

عربستان سعودی ممکن است به تجهیزات نظامی پیشرفته مجهز گردد ولی آن به کارشناسانی احتیاج خواهد داشت تا استفاده از این تجهیزات را به افسران این کشور آموزش دهند و اینک تیراندازی خلبان سعودی به افسران آمریکایی، این اقدام را ولو به صورت موقت با مانع روبه رو می نماید.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 4 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 618

به "چالش های وزارت دفاع سعودی بعد از حادثه تیراندازی فلوریدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چالش های وزارت دفاع سعودی بعد از حادثه تیراندازی فلوریدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید