چگونه از آلوده شدن غذا به کرونا جلوگیری کنیم؟
به گزارش لیسو، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: هر چقدر میزان چربی و پروتئین در یک ماده غذایی بیشتر باشد، با توجه به اثر حفاظتی این مواد از ویروس، دمای بالاتری برای از بین بردن ویروس در زمان سالم سازی حرارتی ضروری است.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا دکتر سید راهنمایی حسینی در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین منابع معتبر علمی، ویروس کرونا در صورت اعمال دما و زمان کافی هنگام پخت مواد غذایی به طور کامل از بین می رود.
وی ادامه داد: ویروس کرونا در دمای 56 درجه سانتیگراد طی مدت 30 دقیقه از بین می رود و برای نابودی این ویروس در دمای 70 درجه سانتیگراد حداقل 5 دقیقه زمان ضروری است.
حسینی گفت: هر چقدر میزان چربی و پروتئین در یک ماده غذایی بیشتر باشد، با توجه به اثر حفاظتی این مواد از ویروس، دمای بالاتری برای از بین بردن ویروس در زمان سالم سازی حرارتی ضروری است بنابراین توصیه می گردد در زمان پخت مواد غذایی حتما از دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد و حداقل 5 دقیقه زمان برای حرارت استفاده گردد.
منبع: همشهری آنلاین