درخشش بانوان کونگفو کار کهگیلویه و بویراحمد در رقابت های کشور
به گزارش لیسو، بانوان کونگفو کار کهگیلویه و بویراحمدی مقام سوم رقابت های اوسیما قهرمانی کشور را به دست آوردند.

به گزارش از، نایب رئیس هیات کونگفوی کهگیلویه و بویراحمد از درخشش بانوان استان در رقابت های اوسیما قهرمانی کشور اطلاع داد و گفت: با توجه با شرایط کرونایی رقابت های اوسیما و هنر های فردی فدراسیون کونفگو کشور بصورت آنلاین برگزار گردید.
معصومه پراور اضافه نمود: در این رقابت ها نگین چلونگریان کنگفوکار هم استانی در فرم ابداعی با اجرای خوب خود توانست مقام دوم و مدال نقره این مسابقات را به دست آورد.
او افزود: و در فرم نانچیگو تک نفری سعیده محمدی دیگر بانوی کونگفوکار کهگیلویه و بویراحمدی هم به مقام سوم دست یافت.
نایب رئیس هیات کونگفوی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در رده تیمی هم تیم بانوان کونفگو کار کهگیلویه وبویراحمد بعد از تیم های فارس و تهراب ب، مقام سوم را کسب کرد.
ص
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان