6 رشته منسوخ شده صنایع دستی در ایلام احیا شد

به گزارش لیسو، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام از احیای شش رشته صنایع دستی منسوخ شده در استان اطلاع داد.

6 رشته منسوخ شده صنایع دستی در ایلام احیا شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام، عبدالمالک شنبه زاده امروز 11 خرداد 99 با اعلام این خبر اظهار کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و استفاده از توان بخش خصوصی تعداد شش رشته صنایع دستی که در حال منسوخ شدن بود، احیا و به مرحله فراوری رسید.

او اضافه نمود: صنایع دستی را می توان به عنوان صنعتی مستقل و بومی، با رویکرد اشتغال زایی در سطح استان دانست که با توجه به شرایط مالی فعلی کشور بسیار حائز اهمیت است، چرا که با کم ترین میزان سرمایه گذاری می توان بیشترین بهره برداری را در این حوزه کسب کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام توضیح داد: صنایع دستی استان به دلیل برخورداری از ویژگی های شاخص و قابلیت های منحصربه فرد، تأثیرات بلندمدت بر توسعه مالی و اجتماعی منطقه می گذارد، به همین دلیل با یاری هنرمندان صنایع دستی و فعالان بخش خصوصی و با ارتقای سطح کمی و کیفی فراوریات رشته های بومی سعی در فراهم کردن فرصت مناسب برای توسعه سرمایه گذاری در این حوزه هستیم.

او گفت: سیاه چادر، چیت بافی، نمدمالی، حصیربافی، لباس های محلی و گیوه بافی بخشی از رشته های احیاشده در ایلام هستند.

شنبه زاده ادامه داد: این رشته ها به دلیل داشتن بازار مصرف در استان احیا شدند تا علاوه بر حفظ میراث فرهنگی گذشتگان، به رونق اقتصاد خانوارها نیز یاری نمایند.

منبع: میراث آریا
انتشار: 10 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 995

به "6 رشته منسوخ شده صنایع دستی در ایلام احیا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 رشته منسوخ شده صنایع دستی در ایلام احیا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید