برترین رستوران های پاتایا (قسمت اول)
به گزارش لیسو، اگر شما نیز از جمله هزاران شهروند ایرانی هستید که برای گذران تعطیلات قصد سفر به پاتایا را دارید، اصلا نگران غذا نباشید؛ زیرا تنوع و کیفیت رستوران ها از آشپزخانه های سراسر دنیا در این شهر به قدری زیاد است که برای انتخاب حیرت زده خواهید شد. بنابراین، برای آشنایی بیشتر با رستوران های پاتایا در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید.
شهر پاتایا را می توان به جرات یکی از مرکز های آشپزخانه های دنیا نامید، زیرا علاوه بر رستوران های تایلندی رستوران هایی از سراسر دنیا مانند چین، ژاپن، کره، انگلیس، آمریکا، مکزیک، خاورمیانه، هند، فرانسه، ایتالیا، آلمان و حتی حوزه اسکاندیناوی، غذاهای خوش طعم و تهیه شده از مواد اولیه مرغوب را به گردشگران شهر ساحلی پاتایا عرضه می نمایند و شاید این تنوع به یکی از معضل های گردشگران برای انتخاب تبدیل گردد.
ازاین رو، این رستوران ها را می توان به دو گروه رستوران های معروف و محلی طبقه بندی نموده و سپس با انتخاب برترین موارد با توجه به ذائقه و البته بودجه سفر خاطره خوشی را از سفر به شهر ساحلی پاتایا رقم زد.
اگرچه رستوران های متعددی در پاتایا از آشپزخانه های سراسر دنیا وجود دارند، ولی دامنه انتخاب ها را می توان با توجه کیفیت غذا، محیط رستوران و نحوه سرویس دهی محدودتر کرد.
خانه استیک رویال (Royal Grill Room)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: 18:30 عصر تا 22:30 شب (کلیه ایام هفته به جز روزهای سه شنبه)
اگر استیک در لیست غذاهای موردعلاقه تان قرار گرفته است، پس حتما سری به این رستوران بزنید؛ زیرا همچنان که از نام رستوران نیز پیدا است، در اینجا استیک های لذیذ و خوشمزه ای از گوشت تازه تهیه و سرو می شوند. بعلاوه رستوران دارای فضای بسیار آرامی است و مشتریان می توانند در نهایت آرامش از غذای خود لذت ببرند.
رستوران مانترا (Mantra)
مکان: پاتایای شمالی
ساعت کار: 17 بعد از ظهر تا 1 بامداد
در منوی این رستوران غذاهای مختلفی از آشپزخانه های مختلف دنیا گردآوری شده و با وجود این تنوع کیفیت غذاها در الویت قرار دارند. بعلاوه فضای آشپزخانه رستوران نیز به شکل آزاد است، به این ترتیب که کلیه مشتریان می توانند سرآشپز ها را در حال تهیه غذاها مشاهده نمایند. نکته قابل توجه اینکه بوفه رستوران نیز در میان برترین های پاتایا قرار گرفته است و در صورت عدم علاقه به غذاهای موجود در منو می توان از خوراکی های موجود در بوفه استفاده کرد.
خانه شیشه ای (The Glass House)
مکان: نا جومتین (Na جومتین)
ساعت کار: 11 صبح تا 24 شب
این رستوران با فضایی آرام و رمانتیک در محدوده شهر قرار گرفته است و بالغ بر 170 نوع از غذاهای دریایی به سبک تایلندی، انواع غذاهای غربی و کیک های خانگی را به مشتریان عرضه می نماید. بعلاوه غذا برحسب علاقه مشتری در فضای خارجی و در زیر سایه درختان نخل یا در داخل ساختمان شیشه ای مجهز به سیستم تهویه مطبوع سرو می گردد. البته رستوران خانه شیشه ای در رده رستوران های بومی پاتایا نیز جای دارد و در میان لیست رستوران های معروف پاتایا از لحاظ قیمت نیز بسیار مناسب و ارزان است؛ ازاین رو، اغلب در عصر و شب بسیار شلوغ بوده و برای داشتن جایی مناسب در ساحل یا اسکله رستوران باید با رزرو قبلی به آنجا مراجعه کرد.
رستوران رادیوس (Radius Restaurant)
مکان: پاتایای شمالی
ساعت کار: 6 صبح تا 23:30 شب
این رستوران دارای فضایی بسیار زیبا و رمانتیک در ساحل پاتایا است و حتی برای مشاهده چشم انداز طلوع و غروب آفتاب مشتریان می توانند غذای خود را در چیدمان فضای خارجی رستوران میل نمایند. البته با توجه به ساعت کاری رستوران امکان صرف هر سه وعده غذایی یا میان وعده ها در این رستوران فراهم بوده و علاوه بر این، رستوران دارای دو منوی جداگانه آسیایی و اروپایی است. در بوفه رستوران نیز انواع خوراکی ها مانند پیتزا از مواد اولیه تازه و به صورت تنوری تهیه می شوند.
رستوران ماتا هاری (Mata Hari)
مکان: جومتین
ساعت کار: 18 عصر تا 22:30 شب (کلیه روزهای هفته به جز دوشنبه ها)
رستوران ماتا هاری یکی دیگر از رستوران معروف و شناخته شده در پاتایا است. البته عمده معروفیت این رستوران به علت ماهیت آلمانی آن است. بعلاوه منوی این رستوران دارای غذاهای درجه یکی است که با مواد اولیه باکیفیت تهیه شده اند.
رستوران کاسا پاسکال (Casa Pascal)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: 8 صبح تا 14 بعد از ظهر و 18 عصر تا 23 شب
مدیر رستوران اهمیت خاصی برای کیفیت غذاهای خود قائل است و ازاین رو، به هنگام سرو غذاها در میان میزها قدم زده و در خصوص کیفیت مواد اولیه به کار رفته به مشتریان توضیحاتی ارائه می دهد. نکته جالب توجه در این رابطه اینکه غذاهای موجود در منو به دو دسته اروپایی و تایلندی تقسیم شده و بوفه رستوران نیز در صورت درخواست مشتری غذا را به صورت بیرون بر نیز سرو می نماید.
کافه دز امی (Café des Amis)
مکان: جومتین
ساعت کار: 16:45 تا پاسی از شب (همه روه به جز یکشنبه ها)
عمده معروفیت این کافه نیز استفاده از مواد اولیه تازه مانند گوشت، ماهی و میگو و عدم استفاده از مواد یخ زده است. ازاین رو، در صورت تمایل به صرف بعضی غذاهای خاص باید از قبل برای رزرو با رستوران تماس گرفته گردد. بعلاوه به هنگام صرف غذا در این رستوران می توان از اجرای موسیقی زنده نیز لذت برد.
رستوران شوگر هوت (Sugar Hut)
مکان: جومتین
ساعت کار: کلیه روزهای هفته
این رستوران در انتهای جاده ای طولانی و قلب جنگل قرار داشته و ازاین رو، دارای فضای آرام و منحصربه فرد فارغ از هیاهوی شهر است. در این رستوران جالب غذاهای تایلندی با مواد اولیه و روش طبخ عجیب همراه با اجرای موسیقی سنتی عرضه می شوند.
رستوران برونو (Brunos Restaurant)
مکان: جومتین
ساعت کار: 12 ظهر تا 14:30 بعد از ظهر و 18 عصر تا پاسی از شب
این رستوران دارای محیط پاکیزه و مدرنی است و غذاهای آن نیز از مواد اولیه درجه یک تهیه می شوند. بعلاوه در منوی رستوران غذاهای جالبی مانند اسپاگتی با سس سیاه، ماهی سفید تابه ای با سس زعفران و ... وجود دارند.
کافه کادیلاک (Cadillac Café)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: کلیه روزهای هفته
فضای این رستوران دارای طراحی و چیدمان بسیار جالبی است و این مسئله در غذاهای منو نیز بازتاب یافته است. کلیه غذاها از مواد اولیه مرغوبی تهیه شده و این مواد به روش خاصی با یکدیگر ترکیب می شوند. بعلاوه منوی صبحانه کافه نیز همه روزه از ساعت 7 تا 11 صبح با غذاهای نو دایر است. نکته قابل توجه این است که غذاهای رستوران متعلق به آشپزخانه آمریکا و نیز غذاهای بین المللی بوده و سرآشپز رستوران نهایت دقت را در حفظ روش طبخ سنتی و اصیل آن ها اعمال می نماید.
در سرانجام ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که رستوران های معرفی شده تنها بخشی از رستوران ها بین المللی حاضر در پاتایا هستند. بعلاوه اغلب گردشگران بنا به دلایلی مانند علاقه به آشنایی با غذاهای بومی یا بودجه سفر تمایل چندانی به مراجعه به این دسته از رستوران ها ندارند. بنابراین، در بخش دوم این مقاله گروهی دیگر از رستوران ها با نام رستوران های محلی پاتایا برای سهولت بیشتر سفر گردشگران ایرانی معرفی خواهند شد.
منبع: کجارو / bangkok.com