طرز تهیه تارت نارگیلی در خانه با و بدون فر به سبک بازاری

به گزارش لیسو، تارت نارگیلی یکی از شیرینی های خوش طعم و مجذوب کننده است که ترکیبی از بافت ترد خمیر تارت و خامه ای نرم پرکننده نارگیل دارد. این شیرینی با ظاهر زیبا و طعمی دلچسب مناسب پذیرایی های مجلسی و دورهمی های خانوادگی است. طرز تهیه تارت نارگیلی آسان تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید چرا که با ساده ترین مواد در منزل می توان آن را آماده کرد.

طرز تهیه تارت نارگیلی در خانه با و بدون فر به سبک بازاری

مواد لازم برای طرز تهیه تارت نارگیلی

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • کره سرد 150 گرم
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل خشک 1 پیمانه
  • شیر غلیظ شده (شیر عسلی) 1 پیمانه
  • خامه صبحانه نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه تارت نارگیلی

مرحله اول: آماده سازی خمیر تارت

آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید. کره سرد را به قطعات کوچک خرد نموده و به مواد خشک اضافه کنید. با یاری نوک انگشتان یا خردکن، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خرده های ریز ماسه درآید. سپس تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را سریع ورز دهید تا خمیرتان یکدست و منسجم گردد. حال خمیر را به شکل توپ درآورده و در یک پلاستیک تمیز بپیچید. حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا حسابی استراحت نموده و حجیم گردد. پیشنهاد ما برای میز میهمانی هایتان طرز تهیه تارت ژله ای خانگی است که رنگ و بویی دیگر به آن می دهد.

مرحله دوم: آماده سازی قالب و پهن کردن خمیر

قالب تارت را چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید سپس روی سطح کارتان، کمی آرد بپاشید. با وردنه خمیر را به قطر سه میلی متر باز کنید. سپس خمیر را داخل قالب قرار دهید. با انگشتان خود به آرامی به ته و دیواره های قالب فشار دهید. اضافه های خمیر را با چاقو بگیرید و با چنگال ته خمیر را چند سوراخ ایجاد کنید تا هنگام پخت حباب نکند. اگر در تهیه خمیر تارت مشکل دارید به راحتی می توانید با خواندن خمیر تارت بدون کره، از پس آن بربیایید.

مرحله سوم: پخت اولیه خمیر (پیش پخت)

در سومین مرحله از طرز تهیه تارت نارگیلی، قالب حاوی خمیر را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و سفت گردد. برای جلوگیری از پف کردن خمیر می توانید روی آن کاغذ روغنی قرار داده و حبوبات خشک روی آن بریزید. پس از 15 دقیقه کاغذ و حبوبات را بردارید و پنج دقیقه دیگر اجازه دهید خمیر طلایی گردد.

مرحله چهارم: آماده سازی فیلینگ تارت

در چهارمین مرحله از طرز تهیه تارت نارگیلی باید پودر نارگیل، شیر غلیظ شده و خامه را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل گردد. این مخلوط باید خامه ای و کمی چسبناک باشد. اگر دوست دارید تارت تان شیرین تر گردد می توانید میزان شکر را کمی افزایش دهید. در صورت علاقه مندی به تارت و طعم موز می توانید طرز تهیه تارت موز را امتحان کنید.

مرحله پنجم: ریختن فیلینگ

مواد نارگیلی آماده شده را به آرامی روی خمیر پخته شده بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. دقت کنید مواد باید کامل به ته قالب بچسبد تا در هنگام برش خوردن تارت، مواد نریزد. پیشنهاد ما به شما طرز تهیه تارت تمشک است که بسیار مناسب پذیرایی در دورهمی هایتان است.

مرحله ششم: پخت تارت نارگیلی

در آخرین مرحله از طرز تهیه تارت نارگیلی، قالب تارت را مجدد در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا فیلینگ آن طلایی گردد. پس از پخت، اجازه دهید تارت به طور کامل خنک گردد و سپس از قالب خارج کنید. این تارت نارگیلی را می توان با چای یا قهوه سرو کرد. از دیگر تارت های خوشمزه می توان به طرز تهیه تارت آلبالو اشاره نمود که مناسب پذیرایی در روزهای داغ تابستانی است.

نکته: مراقب باشید تارت تان خیلی طلایی نگردد چرا که تلخ و بد مزه خواهد شد.

نکات مهم در تهیه تارت نارگیلی

تهیه شیرینی های تارت و به خصوص تارت نارگیلی نیازمند دقت در آماده سازی خمیر و پر کردن دقیق مواد است. رعایت نکات زیر باعث می گردد تارت نارگیلی یا هر تارت دیگر مثل تارت گلابی، طعمی عالی و بافتی بی نقص داشته باشد.

طرز تهیه تارت نارگیلی بدون فر

اگر به فر در تهیه تارت نارگیلی دسترس ندارید، می توانید با یک قابلمه ساده روی گاز، فر دست ساز خانگی بسازید. تنها کافی است داخل قابلمه یک پایه فلزی قرار دهید و در آن را بگذارید تا کامل داغ گردد. سپس مواد آماده شده تارت نارگیلی را داخل قالب مقاوم به حرارت بریزید و قالب را روی پایه داخل قابلمه بگذارید. در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و اجازه دهید با حرارت ملایم رو به بالا، تارت به آرامی بپزد.

برای شیرینی ها مثل تارت، می توانید در قابلمه را باز نموده و مراحل پخت را آنالیز کنید؛ چون برخلاف کیک، پف آن نمی خوابد. این روش ساده و کاربردی یاری می نماید حتی بدون فر، شیرینی های خوش طعم و خانگی مثل تارت نارگیلی را با بافتی عالی تهیه کنید.

دمای خمیر تارت نارگیلی

سرد بودن کره در تهیه خمیر تارت تان نقش مهمی دارد؛ کره سرد باعث می گردد خمیر هنگام پخت ترد و شکننده گردد. از سویی دیگر خمیر گرم باعث می گردد خمیر چسبنده شده و در نتیجه سخت ورز داده گردد.

پخت اولیه خمیر برای جلوگیری از خیس شدن

پیش پخت یا همان پخت اولیه در تهیه تارت نارگیلی، باعث می گردد ته خمیر ترد و مقاوم گردد و هنگام اضافه کردن مواد مرطوب خمیر نرم نگردد. این نکته در طرز تهیه تارت های دیگر هم مانند تهیه تارت تخم مرغ و دیگر تارت های مرطوب هم بسیار اهمیت دارد.

تاثیر میزان گیری دقیق مواد در تهیه تارت

استفاده از پیمانه برای میزان گیری مواد یاری می نماید تا شیرینی با طعم و بافت یکنواخت تهیه گردد. نه زیاد نرم باشد و نه زیاد شکننده. تاثیر رعایت دقیق مقادیر مواد اولیه را حتی در پخت شیرینی و کیک هم می توان شاهد بود. از دیگر تارت های تابستانی می توان به طرز تهیه تارت هلو اشاره داشت که بسیار خوش عطر و بو است.

استفاده از پودر نارگیل تازه

پودر نارگیل تازه عطر و طعم بهتری نسبت به پودر نارگیل قدیمی یا خشک دارد. این مورد در طرز تهیه لوز نارگیل با پودر قند هم بسیار مهم است که از پودر نارگیل مرغوب استفاده گردد.

ترکیب شیرین کننده ها

ترکیب شیرین کننده ها مانند شیر غلیظ شده و شکر باعث می گردد که تارت نه خیلی شیرین و نه خیلی کم طعم گردد. این موضوع در دستور شیرینی نارگیلی اهمیت دارد پس در میزان گیری و ترکیب شان دقت لازم را داشته باشید.

استفاده از خامه برای بافت نرم

خامه علاوه بر ایجاد نرمی، طعم ملایمی به تارت می دهد. در تهیه تارت نارگیلی، انتخاب خامه تازه و با کیفیت، تاثیر زیادی در نتیجه نهایی دارد. شما با خواندن طرز تهیه خامه کیک با ماست با همه فوت و فن های آن، خود در خانه آن را درست کنید.

قابلیت جایگزینی مواد

این دستور با تغییراتی مانند اضافه کردن شکلات یا کشمش نیز قابل تهیه است. در دستور شیرینی نارگیلی با پیمانه لیوان می توان کشمش را جایگزین نارگیل کرد و تنوع ایجاد نمود. طرز تهیه تارت میوه ای را می توانید در خبرنگاران بخوانید.

دقت در انتخاب کره

کیفیت کره تاثیر مستقیمی روی طعم و بافت خمیر تارت دارد. استفاده از کره تازه و با درصد چربی بالا باعث می گردد خمیر تردتر و خوش طعم تر شده و در عین حال پخت بهتری داشته باشد.

اهمیت استراحت خمیر تارت در یخچال

استراحت خمیر به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال، باعث می گردد گلوتن موجود در آرد آرام تر فعالیت کند و خمیر راحت تر باز گردد. بعلاوه این مرحله از جمع شدن خمیر هنگام پخت جلوگیری می نماید و شکل تارت را حفظ می نماید. از طرز تهیه تارت گلابی برای میهمانی و دورهمی هایتان در روزهای داغ تابستانی غافل نشوید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 4 شهریور 1404 بروزرسانی: 4 شهریور 1404 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2399

به "طرز تهیه تارت نارگیلی در خانه با و بدون فر به سبک بازاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت نارگیلی در خانه با و بدون فر به سبک بازاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید