طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی ، با 2 تا انگشت بلندش کن و تمام!

به گزارش لیسو، تاکو ماهی یکی از است. معمولا تاکو ماهی مثل سایر انواع تاکو با نان ترتیلا درست می گردد و سبزیجاتی که در آن به کار می رود، کاملا سلیقه ای است. اما اگر نان ترتیلا ندارید تاکو را با نان پیتا، لواش و … درست کنید و برای یا سرو کنید. سس تاکو هم سس مخصوص تاکو، سس تارتار یا سس مایونز است که می توانید این سس را هم بنا به طبع خود، تغییر دهید. تاکو ماهی معمولا با ماهی کاد درست می گردد ولی هر ماهی بدون تیغ و حتی کنسرو تن ماهی هم برای درست کردن تاکو با ماهی مناسب است. می دانستید روز 25 ژانویه هر سال روز تاکو ماهی است؟ در این مقاله از در ما طرز تهیه تاکو ماهی با نان ترتیلا و نکات مهم پخت و خوشمزه شدن تاکو ماهی را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی ، با 2 تا انگشت بلندش کن و تمام!

مواد لازم برای تهیه تاکو ماهی ساده

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
فیله ماهی (بدون تیغ)450 گرم
آرد گندم یا آرد سوخارینصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر سیر1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز2 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
روغنبه مقدار لازم
سس سالسا یا سس تارتاربه مقدار لازم
گشنیز، کاهو، گوجه خرد شده و چیپس خلالیبه مقدار دلخواه
نان (ترتیلا، پیتا یا لواش)به تعداد لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت تاکو ماهی: 5 دقیقه

مراحل طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی

تاکو ماهی به عنوان یک غذای اصالتا مکزیکی، طعم تند و تیز و سس تند دارد. اگر با غذاهای تند، رابطه خوبی ندارید می توانید مقدار فلفل را کمتر در نظر گرفته یا آن را حذف کنید. جالب است بدانید بعضی تاکو ماهی را سوغات ماهیگیران ژاپنی شاغل در مکزیک می دانند و بعضی دیگر معتقدند تاکو ماهی هم یک غذای بومی مکزیکی است. در ادامه مراحل طرز تهیه تاکو ماهی را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: ماهی تاکو را آماده کنید

ابتدا برای تهیه تاکو ماهی، فیله های ماهی را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آنها خارج گردد. فیله های ماهی را به مقدار دلخواه (ترجیحا به مقدار نان ترتیلا) برش بزنید.

در صورت تمایل می توانید انواع ماهی را از فروشگاه های به روش های خرید و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله دوم: مواد مرینیت را آماده کنید

در یک بشقاب، آرد یا پودر سوخاری، نمک، پودر سیر، پودر زیره سبز، پودر فلفل قرمز و ادویه های دلخواه را بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس ماهی هایی را که رطوبت آنها گرفته شده است، در پودر مرینیت شده بزنید و همه قسمت های ماهی را به این پودر، آغشته کنید. سپس ماهی ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم بگیرند.

شما می توانید برای خرید آرد، پودر سوخاری و انواع ادویه های معطر مثل پودر سیر، پودر زیره سبز، پودر فلفل قرمز و نمک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: نان ترتیلا را گرم کنید و به شکل U فرم دهید

فر را روشن و روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. نان های ترتیلا (یا نان پیتا یا نان لواش برش زده به شکل دایره) را در سینی بگذارید و در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا نان ها شکل U بگیرند. در این فاصله، یک تابه را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید. بهتر است تابه دیواره بلند و عمق زیاد داشته باشد تا روغن کمتری مصرف گردد.

انواع نان و انواع روغن سرخ کردنی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله چهارم: ماهی ها را سرخ کنید

ماهی ها را از یخچال بیرون بیاورید و وقتی روغن داغ شد، به آرامی ماهی ها را در روغن سرخ کنید. یک طرف ماهی که سرخ شد، سمت دیگر آن را هم سرخ کنید. برای هر تکه حدود 3 تا 4 دقیقه زمان برای سرخ کردن کافی است. ماهی ها را که سرخ کردید، یک دستمال حوله ای در یک بشقاب بگذارید و ماهی ها را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج گردد.

مرحله پنجم: تاکو ماهی را آماده و سرو کنید

نان های ترتیلا را از فر بیرون بیاورید و لایه داخل آن را به سس تارتار () یا سس سالسا () آغشته کنید. در هر نان، به مقدار دلخواه، ماهی سرخ شده بگذارید و روی آن را از سبزیجات تازه مثل گشنیز، کاهو، گوجه خرد شده و چیپس بریزید و تاکو را سرو کنید.

برای خرید انواع سس برای تاکو می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

روش تهیه تاکو مکزیکی با تن ماهی

درست کردن تاکو با تن ماهی، بسیار ساده است. در این روش، کافی است تن ماهی را به مدت 20 دقیقه، در آب در حال جوش، بجوشانید. نان های ترتیلا، پیتا یا لواش را مانند روش بالا آماده کنید. قسمت داخل نان را سس بزنید و مقداری از ماهی تن را بریزید. سپس بقیه نان را با سبزیجات دلخواه، پر کنید و تاکو تن ماهی را سرو کنید.

انواع را می توانید به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

نکات مهم در طرز تهیه تاکو ماهی

  • قبل از اینکه تکه های ماهی را در مواد طعم دهنده بزنید، اجازه دهید آب آنها گرفته گردد یا با یک دستمال، آب اضافی آنها را بگیرید.
  • از انواع ماهی های بدون تیغ، مثل ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی کاد، ماهی تیلا پیلا و … برای درست کردن تاکو ماهی مکزیکی می توانید بهره ببرید.
  • معمولا در تاکو از برش های آووکادو (خواص آووکادو) استفاده می گردد ولی اگر در دسترس ندارید می توانید آن را حذف کنید یا از سس آووکادو (طرز تهیه سس آووکادو) بهره ببرید.
  • اگر می خواهید تاکو ماهی به سبک مکزیکی طعم تند و تیز داشته باشد، هم سس سالسا تند بهره ببرید، هم در مواد طعم دهنده از فلفل قرمز بهره ببرید و هم از فلفل تند و تازه خرد شده در میان سبزیجات تاکو بهره ببرید.
  • برای سبزیجاتی که در تاکو استفاده می شوند، بنا به سلیقه خود برگ اسفناج، کاهو، کلم بنفش یا سفید، هویج رنده یا خلالی شده، گشنیز تازه خرد شده، چیپس (طرز تهیه چیپس سیب زمینی) و … می توانید بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن تاکو ماهی مکزیکی

از چه ماهی برای تاکو ماهی استفاده کنیم؟

به طور سنتی از ماهی کاد برای تهیه تاکو ماهی مکزیکی استفاده می گردد. اما در مجموع برترین ماهی برای تاکو، ماهی هایی هستند که تیغ ندارند و به راحتی در ساندویچ قرار می گیرند. ماهی سالمون، تن ماهی، ماهی تیلا پیلا، ماهی کاد، ماهی حلوا و … برای تاکو مناسبند.

سس تاکو ماهی چیست؟

از سس های دلخواه می توانید در تاکو ماهی بهره ببرید. سس مخصوص تاکو، سس تارتار، سس مایونز، سس سالسا و … را می توانید به عنوان سس تاکو ماهی به کار ببرید.

نان مخصوص تاکو چیست؟

تان ترتیلا در اصل نان مخصوص تاکو است. این نان فرم U شکل دارد و حالت کریسپی و ترد باید داشته باشد. اما می توانید به جای نان تاکو، از نان پیتا و نان لواش یا حتی خمیر یوفکا هم به همین ترتیب بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 آبان 1403 بروزرسانی: 22 آبان 1403 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2315

به "طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی ، با 2 تا انگشت بلندش کن و تمام!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی ، با 2 تا انگشت بلندش کن و تمام!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید