مصرف همزمان این خوراکی با خیار خطرناک است

به گزارش لیسو، تهران (پانا) - متخصصان توصیه می نمایند در تابستان بیشتر از گذشته خیار بخورید، اما هرگز آن را همراه با بادام زمینی مصرف نکنید.

مصرف همزمان این خوراکی با خیار خطرناک است

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ سرگرمی و سفر بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگاران، به نقل از اسپوتنیک، یک متخصص تغذیه در سوهو، معتقد است؛ خیار را باید در تابستان به بسیاری از خوراکی ها اضافه نمود، اما هرگز نباید آن را با بادام زمینی ترکیب کرد.

خیار حاوی بسیاری از مواد مفید است که وظیفه موثر در عملکرد مغز و سیستم عصبی را بر عهده دارند، دارای اثر تب بر و از بین بردن سموم بدن هستند. همچنین، این سبزی در مبارزه با لکه های پیری (به سفید شدن آن ها یاری می نماید) و وزن اضافی موثر است. فیبر موجود در خیار باعث بهبود عملکرد روده می گردد.

بادام زمینی نیز دارای خواص مفید بسیاری است. بادام زمینی حاوی اسید های چرب اشباع نشده، فیبر غذایی و فاقد کلسترول است. علاوه بر این، دارای اثرات ضد پیری و انرژی بخشی است.

با این حال، خوردن بادام زمینی با خیار می تواند باعث ناراحتی گوارشی و اسهال گردد. در این راستا کارشناسان توصیه می نمایند برای خوردن این محصولات پشت سر هم، حداقل یک ساعت فاصله داشته باشید.

پیش از این در خبر ها آمده بود که بیشترین ویتامین E در بادام، دانه کاج، فندق و تخمه آفتابگردان وجود دارد. ویتامین های فوق العاده در آجیل ها غنی از ویتامین های گروه B، به خصوص B1 و B6 هستند و همچنین دارای غلظت بالایی از مس، فسفر، منیزیم، منگنز و سلنیوم هستند. بادام به طور کلی از ترکیب ویتامین و مواد معدنی یکسان، با محتوای بالای ویتامین B2 متمایز می گردد؛ و دانه کاج سرشار از ویتامین A است.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 8 تیر 1400 بروزرسانی: 8 تیر 1400 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 1636

به "مصرف همزمان این خوراکی با خیار خطرناک است" امتیاز دهید

1 کاربر به "مصرف همزمان این خوراکی با خیار خطرناک است" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف همزمان این خوراکی با خیار خطرناک است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید