کاپوچینو یک نوشیدی محبوب ایتالیایی

به گزارش لیسو، کاپوچینو یک نوشیدنی خوش طعم و معروف بوده که در بین ایرانی ها به شدت رواج دارد و در منوی هر کافی شاپی یافت می گردد. مصرف کاپوچینو ابتدا در سال 1930 در ایتالیا و کشورهای اروپایی رواج پیدا نموده و سپس طعم و بوی بی نظیر آن در کشورهای دیگر نیز توسعه یافت. این نوشیدنی کافئین دار و خوش طعم تا ساعت ها شما را سرحال نگه می دارد و برای روزهای پر مشغله شما انتخاب بسیار مناسبی است. امکان تهیه کاپوچینو از طریق دستگاه صنعتی و روش سنتی وجود دارد. در کافی شاپ ها معمولا از دستگاه استفاده شده و یک نوشیدنی فوم دار و مجذوب کننده را در اختیار شما قرار می دهد.

کاپوچینو یک نوشیدی محبوب ایتالیایی

کاپوچینو چیست؟

این نوشیدنی ترکیبی شگفت انگیز از نسکافه، شیر و فوم یا کف شیر بوده که به نسبت های گوناگون باهم ترکیب می شوند. این ترکیب اگر بصورت آماده تهیه شود، ساختاری پودری و نرم ایجاد می نماید. کاپوچینو طعم نسبتا شیرینی داشته و اندازه شیرینی آن تا حدی به سلیقه شما نیز مربوط است. البته پس از آماده شدن نیز شما می توانید به آن اندازه بیشتری شیر یا شکر اضافه کنید. چند نوع کاپوچینو وجود دارد شامل کاپوچینو فردو یا یخ زده، کاپوچینو تر، کاپوچینو خشک می شود. تهیه کاپوچینو هم با دستگاه و هم بدون دستگاه امکان پذیر است. اگرچه در کافی شاپ بیشتر از دستگاه استفاده می شود اما تهیه بدون دستگاه کاپوچینو نیز رایج است. برای سرو کاپوچینو معمولا فنجان چینی انتخاب می شود. فنجان چینی از ابتدای مصرف این نوشیدنی رایج بوده و به گفته ایتالیایی ها باعث نگه داشتن گرمای بیش تر این نوشیدنی می شود.

طرز تهیه کاپوچینو کافی شاپی بدون دستگاه

اگر بخواهید یک کاپوچینو کافی شاپی خوشمزه میل کنید اما دستگاه در اختیار نداشته باشید، می توانید با یک روش ساده و بدون دستگاه نوشیدنی را تهیه کنید. برای تهیه کاپوچینو می توانید از قهوه یا نسکافه بهره ببرید. در مرحله اول باید قهوه یا نسکافه ای که در اختیار دارید با اندازه دلخواه شکر ترکیب کنید. حال آبی که به نقطه جوش رسیده را به مخلوط قهوه و شکر اضافه نموده و آغاز به هم زدن کنید. اگر می خواهید نوشیدنی شما مثل کاپوچینوهای موجود در کافی شاپ کش دار و خامه ای باشد، باید در اندازه و سرعت هم زدن بسیار دقت کنید و آن قدر کارتان را ادامه دهید تا ترکیبی غلیظ و به دست آید.

حالا نوبت به شیر می رسد که باید به خوبی و با شعله زیاد داغ شود. پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، شعله را کم نموده و یک دقیقه صبر می کنیم تا شیر از حرارت بیفتد. داخل فنجان های چینی یک قاشق از ترکیب نسکافه و شکر کش دار شده می ریزیم و ما بقی فنجان را با شیر گرم شده پر می کنیم. در نهایت کاپوچینو خوشمزه و درجه یک شما حاضر است و فقط کافی است آن را با قاشق هم بزنید و در صورت تمایل مشغول تزئین آن شوید.

طرز تهیه کاپوچینو کافی شاپی با دستگاه

در تهیه این نوشیدنی بدون دستگاه احتیاجی به اسپرسو و دم کردن قهوه نیست، اما برای تهیه کاپوچینو کافی شاپی با دستگاه، احتیاج است که ابتدا قهوه را دم نموده و اسپرسو تهیه کنیم. برای تهیه اسپرسو قهوه را در مخزن ریخته و به آن فرم می دهیم. حال به اندازه مناسب آب در دستگاه می ریزیم و با دقت درب را بسته و آن را روشن می کنیم. همزمان با بخار شدن آب، عصاره قهوه گرفته شده و اسپرسو تهیه می شود. اگر دستگاه شما مجهز به کف شیر ساز بود، کار شما بسیار راحت است و به راحتی کف شیر را تهیه و با اسپرسو مخلوط می کنید. اگر هم دستگاه شما فاقد این ویژگی بود، بصورت دستی و با همزن آغاز به تهیه کردن کف و فوم کنید.

طرز تهیه کاپوچینو به سبک کافی شاپ با فرنچ پرس

تهیه کاپوچینو با فرنچ پرس، یکی از راه های بسیار ساده و کارآمد است. دو قاشق نسکافه برشته و دانه درشت، 1 قاشق شکر، 4 قاشق آب و یک لیوان شیر داغ، ترکیبی نسبی برای تهیه دو فنجان از این نوشیدنی با فرنچ پرس است. در مرحله اول کافی است که شکر، آب و نسکافه را درون فرنچ پرس ریخته و تا چند دقیقه به سرعت اهرم را به بالا و پایین حرکت می دهیم تا مخلوط کاملا کرم رنگ و کش دار شود. حال ترکیب بدست را داخل دو فنجان ریخته و مشغول آماده کردن شیر می شویم.

پس از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، نیمی از آن را داخل فنجان ها ریخته و مابقی را داخل فرنچ پرس می ریزیم تا به خوبی کف کند. حالا با قاشق مخلوط شیر و نسکافه را هم می زنیم و فوم تهیه شده را روی آن می ریزیم سپس با کاکائو یا دارچین روی آن را تزئین می کنیم. همان طور که گفته شد،اندازه شکر به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید آن را دو برابر نموده یا از اندازه آن کم کنید.

نکات تهیه کاپوچینو کافی شاپی

  • نسکافه ها با دانه های درشت تر، کاپوچینو با کیفیت تری به ما تحویل می دهد.
  • هرچه فنجان شما بزرگ تر باشد می توانید اندازه بیشتری از ترکیب نسکافه ای بریزید و این موضوع کاملا بستگی به ذائقه شما دارد.
  • در تهیه این نوع نوشیدنی بدون دستگاه حرارت آب بهتر است 100 درجه باشد.
  • شیر پرچرب، نوشیدنی خوش ظاهر و خوش طعم تری به ما می دهد.
  • اضافه کردن اندازهی کاکائو به ترکیب کاپوچینو، طعمی شبیه موکا به نوشیدنی می دهد .
  • امکان استفاده از شکر قهوه ای نیز هست که له کاپوچینو ظاهر تیره تر می دهد.
  • اگر به کف روی این نوشیدنی علاقه دارید، می توانید اندازهی فوم با همزن تهیه نموده و روی آن بریزید.
  • در دستگاه کاپوچینو ساز، مخزنی برای جوش آوردن آب وجود دارد.
  • در تهیه این نوشیدنی با دستگاه، نوع قهوه مورد استفاده براساس ذائقه شماست.
  • کاکائو و شکلات برترین چیز برای تزئین فنجان این نوشیدنی هستند.
  • خامه می تواند جایگزین مناسبی برای شیر درون این نوشیدنی باشد.

سخن پایانی

کاپوچینو نوعی نوشیدنی کافئین دار شیرین است که بیشتر افراد طعم آن را می پسندند. برای تهیه این نوشیدنی روش های با دستگاه، بدون دستگاه و خانگی وجود دارد. فقط کافی است کمی در روند تهیه آن دقت کنید تا در نهایت یک نوشیدنی خوشمزه و کافی شاپی تحویل بگیرید. کافی شاپ ها معمولا دستگاه دارند و تهیه نوشیدنی درآن جا بسیار راحت است. اندازه تلخی و شیرینی و نسبت ترکیب مواد این نوشیدنی، کاملا سلیقه ای بوده و شما پس از گذشت مدتی از تهیه کاپوچینو، کاملا به ترکیب مورد علاقه خود مسلط خواهید شد.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 25 مهر 1403 بروزرسانی: 25 مهر 1403 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2295

به "کاپوچینو یک نوشیدی محبوب ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاپوچینو یک نوشیدی محبوب ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید