کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک
به گزارش لیسو، کشک کدوی کرمانی و کشک کدوی شیرازی یکی از از پیش غذا های سنتی از مردمان در کرمان و شیراز است.
کشک کدو برای افرادی که در پی غذا های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است. ترکیب کشک در کنار کدو سبز یک غذای مقوی و سیر کننده است.
مواد لازم:
- کدو سبز 5 عدد
- پیاز 2 عدد
- سیر 1 بوته
- کشک 1 پیاله
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به اندازه لازم
- نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری
- مغز گردو 5 عدد
- روغن مایع به اندازه لازم
طرز تهیه:
کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه های لازم را به اندازه 1 قاشق چایخوری یا به دلخواه به اندازه کمتر اضافه کنید.
سیر را خرد نموده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد نموده و در روغن سرخ کنید و به آن اندازهی زردچوبه اضافه کنید.
به اندازه 1 قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.
کشک را به کدو سبز اضافه نموده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده گردد و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد نموده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.
منبع: وقت صبح
منبع: فرارو