کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک

به گزارش لیسو، کشک کدوی کرمانی و کشک کدوی شیرازی یکی از از پیش غذا های سنتی از مردمان در کرمان و شیراز است.

کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک

کشک کدو برای افرادی که در پی غذا های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است. ترکیب کشک در کنار کدو سبز یک غذای مقوی و سیر کننده است.

مواد لازم:

  • کدو سبز 5 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 1 بوته
  • کشک 1 پیاله
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به اندازه لازم
  • نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری
  • مغز گردو 5 عدد
  • روغن مایع به اندازه لازم

طرز تهیه:

کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه های لازم را به اندازه 1 قاشق چایخوری یا به دلخواه به اندازه کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد نموده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد نموده و در روغن سرخ کنید و به آن اندازهی زردچوبه اضافه کنید.

به اندازه 1 قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه نموده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده گردد و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد نموده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.

منبع: وقت صبح

منبع: فرارو
انتشار: 17 مرداد 1402 بروزرسانی: 17 مرداد 1402 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2232

به "کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید