یادداشت دکتر محسن دنیوی درخصوص زندگی پس از زندگی

به گزارش لیسو، دکتر محسن دنیوی دکترای فلسفه علم و فناوری، پژوهشگر پیشرفت، تحول حکمرانی و سبک زندگی در صفحه شخصی اش یادداشتی درخصوص ویژه برنامه رمضانیزندگی پس از زندگی منتشر کرد.

یادداشت دکتر محسن دنیوی درخصوص زندگی پس از زندگی

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، مجموعه زندگی پس از زندگی با اجرای عباس موزون ویژه برنامه افطار شبکه چهار سیما است که هر روز به مدت یک ساعت در لحظات ملکوتی نزدیک به افطار پخش می گردد.

این برنامه که درصدر پربیننده ترین برنامه افطار شبکه های سیما قرار گرفته است به دلیل پرداختن به موضوع خروج موقت روح از جسم توجه طیف وسیعی از مخاطبان و صاحب نظران را برانگیخته است.

در ادامه یادداشت دکتر محسن دنیوی دکترای فلسفه علم و فناوری، آمده است:

زندگی پس از زندگی؛ انحراف یا راه نجات؟!

این روز ها و در ماه رمضان و در اولین بهار قرن نو، بحث درباره برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی بالا گرفته است. عباس موزون را از حدود 15 سال پیش می شناسم. البته از نزدیک همکاری یا آشنایی ندارم، اما در آن سال ها و در قم از او شنیده بودم و یادم هست که همان موقع هم انسان متفاوت و خاصی بود. برخی از منتقدین برنامه ساخته شده از طریق موزون معتقد هستن که این برنامه باور های غلط دینی را در فکر افراد ایجاد می کند و صرف مجذوب کنندهیت، قرار نیست هر حرفی به مخاطب زده گردد و موافقین برنامه هم از اثرگذاری آن می گویند و این را مثبت می دانند. به نظر می رسد می گردد هم با مخالفین و هم با موافقین همراهی کرد. البته در شرایط فعلی و برای امروز جامعه ایرانی، با موافقین ساخت و پخش برنامه همراه هستم. قبل از بیان دلیل موافقت باید به نکته درستی که دوست و برادر عزیزم دکتر محمد قائمی نیک درباره این برنامه اشاره کردند تاکید کنم که کل این پروژه یک برساخت انسانی است. یعنی از تلاش عباس موزون، همسرش و تیم آن ها به همراه افرادی که آن ها را تجربه گر مرگ می نامند، یک برنامه تلویزیونی خلق شده که دارای وجوه هنری رسانه ای است و از قضا مجذوب کننده هم از کار در آمده است. مثلا بخشی از این مجذوب کنندهیت به تیپ و شخصیت خود عباس موزون بر می گردد. معتقدم هر فرد دیگری مجری این برنامه بود، اصلا اینطور نمی شد و شاید مسخره به نظر می رسید. اما دلیل موافقت با این برنامه این است که مسئله امروز ما و بسیاری جوامع دیگر، معنای زندگی است و در پاسخ به این سوال که معنای زندگی چیست و از کجا می آید، تعیین تکلیف با مرگ و جهان پس از آن بسیار بسیار مهم و تاثیرگذار است. زندگی پس از زندگی باعث احیای باور به غیب می گردد. باور به غیب عنصر تعیین کننده ای است و تمام معادلات را در زندگی شما تغییر می دهد. فرق دارد که شما عمیقاً باور داشته باشید که جهانی پس از این آنگونه که فرستادگان خدا بیان کرده اند وجود دارد یا نه! صرف دانستن هم کافی نیست و باور لازم است و این برنامه روی باور افراد تأثیرگذار است و همین هم هست که شاهد نشانه ای از جبران و حلالیت خواهی در این روز ها و بعضاً تحت تاثیر این برنامه تلویزیونی هستیم. شاید این پدیده از جنس اتفاقات خاص تلویزیون جمهوری اسلامی ایران باشد که در تلویزیون که وظیفه ذاتی آن سرگرمی و نشاط و خوشی در جهانست بتوان پیدا کرد. چون این برنامه، حداقل برای لحظاتی خوشی را از سر می پراند و باعث فکر و بعضاً درگیری بیننده با خود می گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 25 خرداد 1401 بروزرسانی: 25 خرداد 1401 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2020

به "یادداشت دکتر محسن دنیوی درخصوص زندگی پس از زندگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یادداشت دکتر محسن دنیوی درخصوص زندگی پس از زندگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید