10 رستورانی که غذاها و نوشیدنی های مشهور در آن ها اختراع شد

به گزارش لیسو، رستوران و هتل ، از جمله مکان هایی است که نقش بسزایی در ابداع و فراوری بسیاری از غذاها و نوشیدنی های معروف دارد. خوراکی هایی که امروزه در سراسر دنیا محبوب بوده و هواداران بی شماری دارد.

10 رستورانی که غذاها و نوشیدنی های مشهور در آن ها اختراع شد

رستوران ها از جمله مکان هایی است که معمولا در آن ها سرآشپزها علاوه بر طبخ غذاها و تهیه نوشیدنی های محبوب مشتریان خود، دست به اختراع و در واقع ابداع غذا و نوشیدنی تازه و به قول معروف من درآوردی می زنند که گاها بعضی از آن ها مورد توجه و پسند مردم قرار می گیرد.

امروزه نیز شمار این گونه رستوران ها به علت معرفی و ارائه مشهورترین خوراکی ها و نوشیدنی هایی که معروفیتی دنیای را کسب نموده است، کم نیست. ما در این مقاله به شما تعدادی از این مکان ها را معرفی می کنیم.

1. رستوران Le Beccherie؛ ترویزو (Treviso)

خوراک ابداعی: تیرامیسو (Tiramisu)

تیم جیپسون (Tim Jepson)، در کتابی به نام 10 ظرف غذای مشهور ایتالیایی، در خصوص تیرامیسو، این دسر خوشمزه به نام بکش-من رو-بالا، یاد نموده است. این دسر بسیار لذیذ متعلق به ایتالیا است و به صورت لایه لایه از بیسکوئیت، قهوه، پنیر ماسکارپونه، شکر، زرده تخم مرغ و کاکائو تهیه می گردد. وی گفته است که چندین رستوران، شهر و حتی منطقه در ایتالیا مدعی هستند که این دسر لذیذ و پرطرفدار را آن ها ابداع نموده اند. اما این گونه که از شواهد امر پیدا است، این دسر لذیذ به وسیله رستورانی در شهر شمالی ترویزو (ترویسو) اختراع شده است. Le Beccherie نام این رستوران است که در سال 2014 بسته شد. ولی دوباره با ارائه دسر خوشمزه اش که متشکل از پنیر ماسکارپونه (mascarpone)، قهوه و بیسکوئیت اسفنجی است، از مشتریان خود پذیرایی می نماید.

2. رستوران والدورف آستوریا (Waldorf-Astoria)؛ نیویورک

خوراک ابداعی: سالاد والدورف

یکی از خوشمزه ترین و در عین حال محبوب ترین خوراک ها و پیش غذاهایی که در سراسر دنیا سرو می گردد، سالادی است لذیذکه از آن به نام سالاد والدورف، یاد می گردد. این غذا که در رستوران والدورف آستوریا واقع در نیویورک ابداع شده، متشکل از کرفس، سیب، گردو، انگور و سس مایونز است. مبتکر این سالاد پرطرفدار شخصی است به نام Oscar Tschirky، که در سال های 1993 تا 1996 برای طراحی و ابداع آن وقت صرف نموده است. بعلاوه به نظر می رسد که نوعی خوراکی به نام تخم مرغ بندیکت (Eggs Benedict) نیز در والدورف اختراع و به مشتریان عرضه شده است. گویا در سال 1894 لاموئل بندیکت (Lamuel Benedict)، کارگزار بازنشسته وال استریت، از کارکنان درخواست نموده بود تا برای یاری به درمان وی، تخم مرغ آب پز، توت کره ای، بیکن ترد و سسی مرکب از زرده تخم مرغ و اب لیمو و سرکه را تهیه نمایند. وی پس از تهیه غذا تحت تاثیر نهاده شد و بلافاصله آن را برداشت.

3. هتل رافلز (Raffles)؛ سنگاپور

خوراکی ابداعی: نوعی نوشیدنی سنگاپوری بنام سنگاپور Sling

این نوشیدنی خوشمزه و دوست داشتنی به وسیله یکی از متصدیان هتل رافلز سنگاپور، از قدیمی ترین هتل های دنیا، اختراع شد. این متصدی نگیم تونگ بوون (Ngiam Tong Boon)، نام داشت. وی این نوشیدنی را با استفاده از ترکیب موادی همانند عصاره گیلاس و آب بعضی از میوه ها، پیش از سال 1915 میلادی، تهیه کرد.

4. هتل ساووی (Savoy)؛ لندن

خوراکی ابداعی: پیچ ملبا (Peach Melba) و املت آرنولد بنت (Omelette Arnold Bennett)

پیچ ملبا، دسری است فرانسوی و بسیار خوشمزه که در سال 1892 یا 1893 در هتل ساووی به وسیله سرآشپز فرانسوی این هتل اوت اسکافیر (Auguste Escoffier) که در لندن واقع شده است، اختراع شد. وی این دسر لذیذ را به افتخار خواننده استرالیایی به نام نلی ملبا، نام گذاری کرد. هلو، تمشک و بستنی وانیلی مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر پرطرفدار و کلاسیک است. اسکافیر از هواداران دوآتیشه نلی بود و در سال 1897 ملبا تست (Melba Toast) را نیز به افتخار این خواننده محبوب ابداع کرد. بعلاوه هتل ساووی، محل اختراع املت آرنولد بنت نیز بوده است که به نام این نویسنده نام گذاری شده است. این املت خوشمزه از سس گوجه فرنگی دودی، پنیر پارمسان و خامه یا سرشیر تهیه می گردد.

5. هتل خلیج شارو (Sharrow Bay)؛ دریاچه دیستریک (Lake District)

خوراکی ابداعی: پودینگ تافی (toffee pudding)

پودینگ تافی، یکی دیگر از خوشمزه ها در دنیای دسرها آن هم از نوع دسرهای بخارپز است که به وسیله فرانسیس کوولسون (Francis Coulson)، در هتل خلیج شارو ابداع شده است. این دسر لذیذ در دهه هفتاد اختراع شد و مواد تشکیل دهنده آن کیک اسفنجی است که با سس تافی پوشیده شده و با بستنی یا دسر کاستارد سرو می گردد.

6. هری (Harrys)؛ ونیز

خوارکی ابداعی: بلینی (Bellini)

بلینی نوعی نوشیدنی لذیذ و پرطرفدار است که در سالن هری در شهر ونیز واقع در کشور ایتالیا، به وسیله جوزپه سیپریانی (Giuseppe Cipriani)، زمانی که در سالن هری مشغول به کار بود، ابداع شده است. وی این نوشیدنی را به افتخار هنرمند قرن 15 میلادی جیووانی بلینی (Giovanni Bellini)، به این نام نام گذاری کرد. هرچند این نوشیدنی همچنان در هری فراوری و سرو می گردد، ولی گران است و مشتریان باید برای خرید آن 15 پوند (حدود 75 هزار تومان) بپردازند.

7. هتل سزار (Hotel Caesars)؛ تیخوانا (Tijuana)

خوراکی ابداعی: سالاد سزار (Caesar Salad)

سالاد سزار یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه و مشهور است که در هتل سزار و به دست سزار کاردینی (Caesar Cardini)، سرآشپز ایتالیایی که در مکزیک مشغول به کار بوده است، اختراع شد. این سالاد لذیذ برای نخستین بار در هتل سزار و در شهر مرزی تیخوانا (تیهوانا)، برای مشتریان سرو شد.

8. هتل کارائیب هیلتون (Caribe Hilton)؛ سان خوان (San Juan)

خوراکی ابداعی: پینیا کولادا (Pina Colada)

پینیا کولادا، نوشیدنی ملی پورتوریکو (Puerto Rico)، است که به نظر می رسد سه نفر مدعی ابداع آن شده اند. دو نفر از این افراد در بار هتل کارائیب مشغول به کار بودند. یک نوشیدنی کلاسیک که متشکل از سه قسمت است. یک قسمت عصاره نیشکر، یک قسمت شیره نارگیل و قسمت سوم نیز آب میوه آناناس است.

9. براون هتل (Brown Hotel)؛ شهر لوییویل (Louisville) در استان کنتاکی (Kentucky)

خوراکی ابداعی: هات براون (Hot Brown)

هات براون، غذایی لذیذ و متعلق به کشور ولز است. این سبک از غذای ولزی با استفاده از گوشت بوقلمون و بیکن تهیه شده و آن را با سس مورنی (Mornay) سرو می نمایند. فرد کِی اشمیت (Fred K. Schmidt) درسال 1926 زمانی که در هتل براون کار می کرد، این غذا را اختراع نموده است.

10. هتل تاتین (Hotel Tatin)؛ فرانسه (France)

خوراکی ابداعی: تارت تاتین (Tarte Tatin)

تارت تاتین، در واقع حدود سال 1880 میلادی، بر اثر اشتباهی در هتل تاتین در لاموت بیورون (Lamotte-Beuvron) ساخته شد و بعدها به نام خواهران استفانی و کارولین تاتین (Stéphanie and Caroline) به ثبت رسید. گویا استفانی سعی داشت تارت سیب درست کند. اما سیب ها بیش از میزان پخته می گردد و او برای جبران اشتباه خود، کوشش می نماید تا روی آن خمیر شیرینی پزی بریزد. در همین زمان بود که این شیرینی خوشمزه و محبوب خلق شد و به نام تارت تاتین، معروفیت یافت.

منبع: کجارو / The Daily Telegraph
انتشار: 24 آبان 1403 بروزرسانی: 24 آبان 1403 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2317

به "10 رستورانی که غذاها و نوشیدنی های مشهور در آن ها اختراع شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 رستورانی که غذاها و نوشیدنی های مشهور در آن ها اختراع شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید