اجرای 12 طرح بین المللی در حوزه صنایع غذایی با کشورهای خارجی

به گزارش لیسو، مدیر گروه همکاری های بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرای 12 طرح با کشورهای خارجی اطلاع داد.

اجرای 12 طرح بین المللی در حوزه صنایع غذایی با کشورهای خارجی

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

به گزارش لیسو، مرضیه حسین نژاد در نشستی خبری گفت: مرکز همکاری های بین المللی این موسسه از سال گذشته با هدف توسعه تعاملات بین المللی و برون مرزی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه ما توانستیم طی این مدت با محققان خارجی ارتباط برقرار کنیم خاطر نشان کرد: بر این اساس 12 طرح پژوهشی به صورت مشترک یا به نتیجه رساندیم یا در حال انجام است.

حسین نژاد خاطر نشان کرد: 34 تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشورهای جهان منعقد کردیم که از دل این تفاهم نامه ها 12 طرح به وجود آمدند.

به گفته عضو هیات علمی موسسه پژوهشی و صنایع غذایی این موسسه یکی از 9 عضو برجسته انستیتو متخصصان علوم و صنایع غذایی است که در راستای تعاملات کشورها و اساتید تاثیر زیادی دارد.

وی بیان نمود: تا کنون با تایلند، پاکستان، روسیه، انگلستان، نیوزلند، چین، روسیه طرح هایی را در حال انجام داریم.

مدیر گروه همکاری های بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه این طرح ها به صورت 50 درصدی انجام می شوند، گفت:بعد از اجازی طرح ها نتایج آن به اشتراک گذاشته می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 612

به "اجرای 12 طرح بین المللی در حوزه صنایع غذایی با کشورهای خارجی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای 12 طرح بین المللی در حوزه صنایع غذایی با کشورهای خارجی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید