طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر و تابه؛ خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش لیسو، در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر و تابه؛ خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش ، ساندویچ پنیر کبابی یا ساندویچ پنیر گریل شده شاید به اندازه دیگر فست فود ها مثل پیتزا برای ما ایرانی ها شناخته شده نباشد، ولی آن قدر در کل دنیا مهم و محبوب بوده است که یک روز را به نام آن زده اند. به مرور هم محبوبیت این روز در دنیا، بیشتر می گردد. حالا افراد زیادی هستند که روز دنیای ساندویچ پنیر کبابی را دور هم جمع می شوند و با تهیه ساندویچ پنیر کبابی یک روز خاص را جشن می گیرند. در ادامه طرز تهیه 3 مدل ساندویچ پنیر کبابی را به شما آموزش خواهیم داد.

نان تست: 8 ورق

کره (ذوب شده): 2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار یا موزارلا رنده شده: 120 گرم

سس خردل: به میزان دلخواه

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر

همین ابتدای کار بگوییم که در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی می توانید سس خردل را به صورت جداگانه و کنار غذا سرو کنید یا اینکه آن را همراه با ساندویچ تُست کنید. پس این کار را به سلیقه خودتان واگذار می کنیم.

یک تابه را روی حرارت بگذارید و کره را در آن بریزید تا ذوب گردد. 4 تا از نان های تست را در تابه بگذارید. حرارت را پایین بیاورید تا نان ها نسوزند. اگر می خواهید سس خردل بزنید، به یک طرف آن ها سس بمالید و طرف دیگر را سرخ کنید.

روی نان های تست را پنیر رنده شده بریزید و لایه های بعدی نان را روی آن ها بگذارید. وقتی یک طرف نان های تست سرخ و طلایی شدند، آن ها برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ گردد. در این فاصله پنیر موجود در نان تست ذوب می گردد.

می توانید مقداری دیگر از پنیر را در کره تفت دهید و وقتی ذوب شد و حالت چسبندگی به خودش گرفت، روی نان بمالید.

وقتی هر دو طرف نان ها تست سرخ شد، آن ها را سرو کنید. ساندویچ پنیر کبابی با انواع سس به خصوص سس خردل سرو می گردد.

این مدل ساندویچ پنیر، حدود 300 کالری انرژی و 16 گرم چربی دارد.

نکته: در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر، از همان مواد موجود در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در تابه بهره ببرید.

فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. نان ها را در فر بگذارید تا کمی ترد گردد. سپس روی نان ها را پنیر چدار بریزید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا پنیر ها ذوب گردد.

بعد از ذوب شدن پنیر ها نان ها را از فر بیرون بیاورید و روی آن را برش دیگر نان بگذارید. دوباره ساندویچ ها را در فر برگردانید و 2 دقیقه دیگر صبر کنید. بعد از خارج کردن ساندویچ ها از فر، روی آن را پودر آویشن یا گلپر بریزید.

مواد لازم

برگ اسفناج (خرد و ساطوری شده): 2 لیوان دسته دار فرانسوی

گوجه فرنگی (خرد شده): 1 عدد متوسط

پنیر چدار: 120 گرم

کره: 2 قاشق غذاخوری

روغن کنجد یا روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نان تست: 8 عدد

نمک: 1/4 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری

سیر (له شده): 3 حبه

طرز تهیه

سیر را له کنید و با برگ های خرد شده اسفناج و نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید. روی نان ها را روغن کنجد بمالید. روی یک طرف نان ها را پنیر بگذارید. تکه های گوجه فرنگی را روی پنیر بگذارید. مخلوط اسفناج، سیر و نمک و فلفل را روی آن بریزید و لایه دیگر نان را روی آن قرار دهید.

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. ساندویچ را به مدت 5 دقیقه در تابه سرخ و طلایی کنید. هر دو طرف ساندویچ را در روغن سرخ کنید.

انرژی این مدل ساندویچ حدود 370 کالری و چربی آن 22 گرم است.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1400 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 1557

به "طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر و تابه؛ خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر و تابه؛ خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید