علائمی که نشان می دهند روحتان خسته است، نه جسمتان

به گزارش لیسو، خبرنگاران: اگر بیشتر اوقات احساس بی انرژی بودن و ضعف می کنید بدانید که تنها نیستید. از هر 5 نفر یک نفر در بیشتر لحظات احساس خستگی می کند و متاسفانه احساس خستگی در بیشتر افراد عادی شده است. ریتم دنیای مدرن شامل کار مداوم، استرس و تنش هر روزه و کمبود خواب و ورزش نکردن می شود، و همه این ها بر وضعیت روحی و روانی افراد اثر می گذارند. احساس خستگی آزاردهنده است و باید کاری برایش کرد. در ادامه علائمی را می گوییم که نشان می دهند روح تان خسته است نه جسم تان.

علائمی که نشان می دهند روحتان خسته است، نه جسمتان

علائم

احساس خستگی بعد از خواب کافی شبانه

اگر با وجود اینکه شب به اندازه کافی خوابیده اید، صبح به سختی می توانید از خواب بیدار شوید و از رختخواب بیرون بیایید نشان می دهد از نظر فیزیکی استراحت کرده اید و بدن تان بازیابی شده است، اما روح تان نمی تواند خودش را بازیابی کند. در نتیجه، خستگی مزمن ظاهر می شود و شما تمام روز در حال جنگیدن با خودتان هستید.

رویاپردازی در طول روز و فرار از واقعیت

اگر احساس می کنید دوست دارید از واقعیت فرار کنید و رویای زندگی دیگری را در سر دارید، روح تان علامت می دهد که خسته و فرسوده شده. شما اغلب به گذشته فکر می کنید و از آینده می ترسید. مشکل اینجاست که دوست ندارید در زمان حال باشید و سعی می کنید با هر وسیله ای شده حواس خود را از حال پرت کنید. اما فرار از واقعیت می تواند به شما لطمه بزند، چون به هر حال مجبورید به زندگی و وظایف روزمره خود برگردید و نارضایتی تان از زندگی به دلیل عدم تناسب واقعیت با رویا هایی که در ذهن دارید، تشدید خواهد شد.

بی تفاوتی و بی هدف و انگیزه بودن

با احساس خستگی مداومی که دارید احتمالا انگیزه ای برای انجام کار ها ندارید و نسبت به هر اتفاقی که در اطراف تان روی می دهد بی تفاوتید و حتی علاقه خود را نسبت به آنچه قبلا دوست داشتید از دست می دهید. شاید از انجام کارهای تان هیچ هدفی نداشته باشید و نتایج برای تان فرقی نداشته باشند. این حالات، تنش اضافی برای تان ایجاد می کنند و از آنجایی که به هر حال وظایف و مسئولیت هایی دارید مجبورید بدون انرژی و انگیزه ادامه دهید.

تغییرات ناگهانی در هیجانات

نارضایتی، خستگی و بی تفاوتی می تواند بر هیجانات تان نیز اثر بگذارد. معمولا هر چند وقت یکبار عصبانی می شوید، نسبت به هر مسئله جزئی موضع دفاعی می گیرید و یا به طور غیرمنتظره بی دلیل شروع می کنید به گریه کردن یا خندیدن؟ اگر تغییرات خلقی اینچنینی مکررا برای تان روی می دهد علامت این است که روح تان خسته است. زندگی با چنین نوسانات هیجانی خیلی سخت خواهد شد و مجبورتان می کند بیشتر از آنکه به دنبال آرامش و تعامل خوب با دیگران باشید، به دنبال اختلاف و درد سر بگردید.

وانمود به حال خوب

تصور نکنید پنهان کردن درد و رنج تان و وانمود به خوب بودن راه مناسبی برای حل مسئله نیست. اگر چنین کنید به خودتان و دیگران در مورد احساسات واقعی تان دروغ گفته اید، در حالیکه همه چیز در درون تان در حال فروپاشی است. شما تمام سعی تان را می کنید لبخند بزنید و انرژی زیادی صرف می کنید که با وجود رنجی که روح تان می کشد، تصویر شادی از خود نشان دهید.

احساس تنهایی

اگر در روابط خود با دیگران مکررا خشم تان را نشان دهید و موضع دفاعی در برابرشان بگیرید، ارتباطات تان دچار تنش می شود. وقتی وانمود می کنید حال تان خوب است هیچکس نمی داند واقعا چه در درون تان می گذرد. همه این ها می تواند به شما احساس تنهایی بدهد و شما را با دردهای تان تنها بگذارد. کم کم فکر می کنید هیچکس شما را درک نمی کند، هیچکس شما را نمی پذیرد و هیچکس نمی تواند کمک تان بکند؛ بنابراین سعی می کنید همه چیز را به تنهایی پیش ببرید و هر روز با خود بجنگید.

تمایل به دور شدن از دیگران

اگر اغلب تمایل دارید از دیگران فاصله بگیرید نشاندهنده این است که روح خسته ای دارید. شاید دوست دارید گوشه گیری کنید و خودتان را از چشم دیگران پنهان نگه دارید. اما از آنجاییکه نمی توانید در خانه تان را به روی دیگران قفل کنید و تعاملی با اطرافیان تان نداشته باشید، با ارتباط های ناخواسته آزرده می شوید. شما دچار هر حالتی که باشید نیاز دارید با دیگران ارتباط برقرار کنید و تماس داشته باشید، حتی اگر با تمام وجودتان بخواهید که تنها باشید.

تفکر منفی

آیا چیز های کوچک و جالب توجه تان را جلب می کنند؟ خاطرات خوش و خنده دار یادتان می آید؟ آیا سعی می کنید لحظات شادی خلق کنید؟ اگر عادت کرده اید روی منفی ها و تجربیات بد متمرکز شوید پس روح تان دچار فرسودگی شده است. شما نمی توانید خودتان را با انرژی مثبت شارژ کنید، در عوض انرژی خود را با لحظات ناخوشایند و افکار منفی تلف می کنید. این ماجرا ها بر روحیه تان اثر می گذارد و احساس اندوه می کنید.

چه باید بکنید

  • در مورد حالات و احساسات تان با یک روانپزشک مشورت کنید.
  • از روابط منفی و سمی پرهیز کنید. محیط ما تاثیر زیادی بر ما می گذارد و اگر دوستان و اطرافیان ما به طرز بدی روی ما اثر بگذارند، روح مان آسیب خواهد دید.
  • با کسی که دوستش دارید حرف بزنید و به او بگویید چه چیزی آزارتان می دهد تا او کمک تان کند مسئله تان را راحت تر حل کنید.
  • موقعیت تان را تغییر بدهید. مثلا به یک سفر بروید. سفر می تواند حال تان را بهتر کند.
  • سعی کنید به خاطرات خوب تان فکر کنید و به جنبه های مثبت هر اتفاقی که می افتد توجه کنید. گاهی فقط نیاز دارید نگاهی دقیق تر به مهربانی ها و خوبی های بیندازید.
  • قدر چیز هایی که دارید را بدانید، حتی اگر کوچک باشند مهم اند.
منبع: برترین ها
انتشار: 21 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 250

به "علائمی که نشان می دهند روحتان خسته است، نه جسمتان" امتیاز دهید

2 کاربر به "علائمی که نشان می دهند روحتان خسته است، نه جسمتان" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علائمی که نشان می دهند روحتان خسته است، نه جسمتان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید