ناخرسندی فرانسه و ایتالیا از اظهارات مرکل در مورد اصلاحات مالی

به گزارش لیسو، خبرنگاران: ایتالیا و فرانسه روز گذشته ناراحتی خود را نسبت به اظهارات صدر اعظم آلمان در مورد لزوم اجرای اصلاحات مالی و کاهش کسری بودجه در بین کشورهای اروپایی اعلام کردند.

ناخرسندی فرانسه و ایتالیا از اظهارات مرکل در مورد اصلاحات مالی

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، در حالی که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در مصاحبه با نشریه دی ولت خواسته است تا ایتالیا و فرانسه اقدامات و تدابیر بیشتری را برای اجرای اصلاحات مالی و هماهنگ کردن بودجه خود با قوانین کمیسیون اروپا انجام دهند، این اظهارات با واکنش منفی ایتالیا و فرانسه روبه رو شده است.

بر اساس این گزارش مقام های رسمی ایتالیا و فرانسه از مرکل خواسته اند تا به جای سخنرانی کردن برای سایر کشورها به فکر مسائل مالی آلمان باشد.

اگر فرانسه و ایتالیا برای کاهش کسری بودجه و اصلاحات مالی کوشش و اقدام بیشتری انجام ندهند با جریمه های کمیسیون اروپایی روبه رو خواهند شد. ایتالیا با بحران بدهی سنگینی روبروست و یکی از بالاترین بدهی ها را در بین کشورهای عضو یورو در اختیار دارد.

مرکل توضیح داد: کمیسیون اروپا به روشنی اعلام نموده است که اقداماتی که تاکنون صورت گرفته کافی نبوده است، من هم با این مسئله موافق هستم.

ساندرو گوتزی وزیر امور اروپایی دولت ایتالیا به شدت نسبت به اظهارات مرکل واکنش نشان داد و گفت: این مسئله مایه تأسف است که مرکل اصلاحات مالی مطرح شده توسط دولت متئو رنتسی نخست وزیر ایتالیا را ناکافی ارزیابی نموده است.

وی اضافه کرد: دولت ایتالیا به خودش اجازه نمی دهد تا در امور داخلی یک کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا دخالت کند و از آلمان نیز می خواهد تا همین احترام را برای ایتالیا قائل باشد. شاید بهتر باشد که مرکل تمرکز بیشتری بر تقاضای داخلی آلمان داشته باشد و بر کمبود سرمایه گذاری در اقتصاد آلمان تمرکز کند.

میشل ساپین وزیر دارایی فرانسه نیز در واکنش به اظهارات مرکل گفت: اظهارات صدر اعظم آلمان احتمالاً با هدف جلب رضایت اعضای حزب خودش بوده است که قرار است نشست سالیانه حزب دموکرات مسیحی آلمان هفته جاری در کلن برگزار گردد.

وی اضافه کرد: ما روند اجرای اصلاحات در فرانسه را برای راضی کردن یک رهبر اروپایی یا دیگری انجام نمی دهیم، این اصلاحات تنها به خاطر اینکه برای فرانسه ضروری است، انجام می گردد. آلمان نیز مسائل خاص خودش را دارد.

فرانسه پیش از این باید کسری بودجه خود را تا سال 2013 میلادی به کمتر از 3 درصد فراوری ناخالص داخلی کاهش می داد ولی اکنون تعیین شده است که پاریس تا سال 2017 میلادی قادر به دستیابی به این هدف نخواهد بود. فرانسه با بحران بیکاری نیز روبه رو است و این مسئله موجب شده تا محبوبیت اولاند با افت شدیدی روبه رو شده و وی به منفورترین رئیس جمهور فرانسه پس از جنگ جهانی دوم تبدیل گردد.

پ1

منبع: تسنیم
انتشار: 24 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 466

به "ناخرسندی فرانسه و ایتالیا از اظهارات مرکل در مورد اصلاحات مالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ناخرسندی فرانسه و ایتالیا از اظهارات مرکل در مورد اصلاحات مالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید