پودینگ نان صبحانه
- به گزارش لیسو،
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان استراحت: 15 دقیقه
- زمان پخت: 55 دقیقه
مواد لازم
- 5 عدد تخم مرغ درشت
- 2 عدد زرده تخم مرغ درشت
- 2.5 پیمانه مخلوط شیر و آب (نصف نصف)
- 1/3 پیمانه عسل
- 1.5 پیمانه عصاره وانیل
- یک قرص نان شیرمال
- دو قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه کشمش سبز
- شیره افرا (برای سرو)
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- در یک کاسه میانه، تخم مرغ ها، دو عدد زرده تخم مرغ، مخلوط شیر و آب، وانیل، پوست پرتقال و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- نان شیرمال را با مقدار های 2 سانتی متری برش دهید. آنها را کف یک ظرف بیضی بچینید. کشمش روی آنها بریزید و یک لایه دیگر نان بگذارید. مطمئن شوید کشمش ها بین لایه های نان شیرمال مخفی هستند در غیر این صورت هنگام پخت، می سوزند. مخلوط تخم مرغ را روی نان ها بریزید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا نان ها خیس بکشند. سپس به آرامی آنها را فشار دهید.
4- به مدت 55 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پودینگ آماده گردد.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: liso.ir
شناسه مطلب: 2070
به "پودینگ نان صبحانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پودینگ نان صبحانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید