چه کاری کنیم تا به کرونای انگلیسی دچار نشویم؟ خبرنگاران
به گزارش لیسو، سازمان جهانی بهداشت توصیه هایی برای تغذیه مناسب به منظور پیشگیری از کرونا دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت می گویند، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 و البته درمان سریع تر بیماران مبتلا به این ویروس، باید موارد زیر را رعایت کنید:
1. خوراکی های تازه و فرآوری نشده مصرف کنید
میوه، سبزیجات، حبوباتی مانند عدس و لوبیاها، آجیل و غلات کامل، گوشت، ماهی، تخم مرغ و شیر از خوراکی هایی است که باید مصرف شوند. به جای خوردن مواد قندی، چرب یا شور از سبزیجات و میوه بهره ببرید.
2. در حد متعادل روغن و چربی مصرف کنید
از چربی های غیراشباع شده مانند چربی های موجود در ماهی، آووکادو، آجیل، زیتون، سویا، کانولا و آفتابگردان بهره ببرید. به جای گوشت قرمز از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی مصرف کنید.
از مصرف گوشت های فرآوری شده که حاوی چربی و نمک فراوان هستند، پرهیز کنید. از لبنیات کم چرب مصرف کنید. تا جایی که می توانید از سرخ کردنی ها، پیتزا های یخ زده، شیرینی ها و فست فود ها دوری کنید.
درضمن مواد خوراکی را بیش از حد نپزید تا ویتامین های آن از بین نروند.
3. نمک و شکر کمتر مصرف کنید
هنگام پخت وپز از چاشنی های سرشار از سدیم و نمک به مقدار کم بهره ببرید. از خوراکی هایی که حاوی مقدار فراوانی نمک و قند هستند، بپرهیزید.
از نوشیدنی های گازدار و بدون گاز، مانند انواع نوشابه ها و آب میوه ها و همچنین دوغ و ماست طعم دارشده که حاوی قند بسیار هستند اجتناب کنید.
به جای مصرف شیرینی، کیک و شکلات از میوه های تازه بهره ببرید.
4. به اندازه کافی آب بنوشید
آب مایه حیات است و مواد مغذی و ترکیبات درون خون را به سراسر بدن منتقل می نماید، دمای بدن را تنظیم نموده و مواد زاید را از بدن بیرون می نماید. درضمن این مایع حیاتی حرکت مفاصل را بهبود می بخشد.
بهتر است روزانه 8 تا 10 فنجان آب بنوشید. همچنین می توانید نوشیدنی های دیگر مانند آب سبزیجات، آب لیمو که در آب رقیق شده و شیرین نشده است و چای و قهوه مصرف کنید. اما باید مراقب باشید که بیش از حد کافئین و آب میوه مصرف نکنید.
بنابه گفته متخصصان بهداشت و سلامت با مصرف صحیح مواد مغذی می توان از ابتلا به بیماری کووید19 اجتناب و به درمان مبتلایان یاری بسیاری کرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو