طرز تهیه ادویه ایتالیایی اصل و خوش عطر
به گزارش لیسو، غذای بدون ادویه برای ایتالیایی ها معنایی ندارد. در آشپزخانه آنها عطر سیر همواره پیچیده و طعم گوجه فرنگی هم در بسیاری از غذاهایی که سرو می نمایند احساس می گردد. ادویه ها نقش مهمی را در آشپزی ایتالیایی بازی می نمایند و ادویه ترکیبی ایتالیایی را نمی توان از آشپزخانه آنها حذف کرد.
در این مطلب طرز تهیه ادویه ایتالیایی اصیل و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. می توانید آن را با استفاده از سبزیجات خشکی که آماده خریده اید تهیه کنید یا تا آنجا که می توانید سبزیجات را در خانه خودتان کاشه و بعد از خشک کردن، با هم ترکیب کنید. آماده کردن یک ادویه ترکیبی خانگی، از لحظه کاشت تا زمان آسیاب کردن، احساس خوبی را به شما خواهد داد.
مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی
- ریحان خشک شده دو قاشق غذاخوری
- آویشن خشک دو قاشق غذاخوری
- رزماری خشک دو قاشق غذاخوری
- مرزنجوش خشک دو قاشق غذاخوری
- گشنیز خشک دو قاشق غذاخوری
- نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
- مرزه خشک دو قاشق غذاخوری
- پرک فلفل قرمز دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه ایتالیایی
مرحله اول
همه سبزیجات گفته شده را کف مال (ساییدن با کف دست) نموده و با هم مخلوط کنید. اگر می خواهید ادویه تان پودری گردد، همه این سبزیجات معطر را در یک آسیاب برقی بریزید و با هم آسیاب کنید.
فوت و فن تهیه ادویه سبزیجات ایتالیایی
این ادویه ایتالیایی سالم را می توانید تا مدت ها در یک شیشه در بسته نگه دارید و در تهیه پاستا سبزیجات یا دیگر انواع پاستا، پیتزا، یا حتی سیب زمینی تنوری بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله