طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای به ساده ترین روش ممکن
به گزارش لیسو، چیز کیک مانند تیرامیسو از آن دسته دسرهای خوشمزه ای است که در کمترین زمان و به ساده ترین روش ممکن می توان درست کرد. چیزکیک یا همان کیک پنیری ترکیبی از طعم های شور و شیرین است که این روزها هواداران بسیاری پیدا نموده است. پایه اصلی چیز کیک معمولا بیسکویت و پنیر خامه ای است که در دسترس همه افراد واقع شده است و آن ها را ترغیب به درست کردنش می نماید. شما در این مطلب می توانید طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای را بخوانید و آخر هفته برای عزیزان تان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای
- پنیر خامه ای دو بسته
- بیسکویت ساقه طلایی دو بسته
- کره بدون نمک 11 قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- شیر تغلیظ شده یک و یک چهارم فنجان
- آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
- وانیل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای
1. بیسکویت ها را خرد کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای باید بیسکویت های ساقه طلایی را داخل یک ظرف یا پلاستیک فریزر بریزید. حال با یاری گوشت کوب یا وردنه آن ها را خرد کنید. در طرز تهیه چیز کیک می توانید بیسکویت های کراکر و پتی بور را هم جایگزین کنید.
2. کراست را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه چیزکیک با پنیر خامه ای باید به سراغ کره بروید. کره را در یک تابه بریزید تا کمی ذوب گردد. در ادامه یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن مواد انتخاب کنید. بیسکویت های خرد شده را به همراه شکر و کره داخل ظرف بریزید و خوب با یکدیگر هم بزنید. اگر بیسکویت هایتان در مرحله اول خوب خرد نشده اند می توانید مخلوط را مجدد داخل آسیاب برقی یا مخلوط کن بریزید تا یک دست شوند. در نهایت تهیه کراست یا همان پوسته چیزکیک به انتها رسیده است.
3. مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید
در سومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای ، مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب موردنظر برسید و با یاری گوشت کوب خوب آن را فشرده کنید. سطح قالب را صاف و یک دست کنید. در نهایت قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد خودش را بگیرد. تا مخلوط تان در فریزر خودش را بگیرد پنیر خامه ای را در دمای محیط بگذارید تا به اصطلاح هم دما گردد.
4. فیلینگ را آماده کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای به سراغ فیلینگ آن بروید. شما باید در یک کاسه مناسب یا کاسه هم زن پنیر خامه ای را برای چند دقیقه بزنید. حال شیر تغلیظ شده را کم کم به آن اضافه و مجدد هم بزنید. در صورت احتیاج کناره های کاسه را تراشیده و مجدد هم بزنید. آب لیمو و وانیل را هم به فیلینگ چیزکیک اضافه و با یکدیگر هم بزنید.
5. فیلینگ را به کراست اضافه کنید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای باید فیلینگ تان را به کراست اضافه کنید؛ فیلینگ را داخل پوسته کراست بریزید و روی آن را کامل صاف کنید. در آخر با پلاستیک بپوشانید. قالب را برای دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را کامل بگیرد. در صورت علاقه به شکلات، چیز کیک شکلاتی هم برای دورهمی هایتان می توانید چیز کیک شکلاتی را هم درست کنید.
6. چیزکیک را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای باید قالب را بعد از چند ساعت از یخچال بیرون بیاورید. قالب کمربندی خود را به آرامی باز نموده و چیزکیک را بیرون بیاورید. چیز کیک را در ظرف موردنظر سرو و خرده میوه و خامه تزئین ش کنید. پیشنهاد ما به شما طرز تهیه چیز کیک تنوری برای روزهای تعطیل تان است.
نکات تکمیلی طرز تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای
چیزکیک معمولا برترین گزینه برای پذیرایی در دورهمی ها محسوب می گردد که می توان آن را به ساده ترین روش درست، تزئین و کنار یک فنجان قهوه یا چای سرو کرد. اگر شما هم می خواهید نکات تکمیلی تهیه آن را بدانید پس از خواندن مطالب زیر غافل نشوید.
دستور تهیه چیز کیک با پنیر خامه ای و میوه
چیز کیک دستورهای متنوعی دارد که پایه اصلی آن بیسکویت و پنیر خامه ای است. اگر می خواهید آن را با آب و تاب بیشتری درست کنید پس از فیلینگ میوه بهره ببرید. با توجه به مراحل بالا کراست و فیلینگ را درست کنید. حال یک لایه کراست را در قالب بریزید. روی آن را صاف کنید سپس لایه پنیری را اضافه و مجدد با یاری قاشق یا کاردک پلاستیکی صاف کنید. میوه های حلقه شده مانند موز یا توت فرنگی را روی آن بچینید. با پشت سر گذاشتن هر مرحله، قالب را برای دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در آخر ژله با طعم موردعلاقه تان را درست نموده و روی آن بریزید. قالب را مجدد برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا برای میهمانی تان درست گردد.
تاپینگ های چیز کیک با پنیر خامه ای
برای سرو و تزئین چیز کیک تاپینگ های مختلفی در دسترس تان واقع شده است. برش های میوه، سس کارامل، شکوفه های خامه، پوره توت فرنگی یا مارمالاد برترین گزینه هایی هستند که با توجه به سلیقه تان می توانید آن را به کار ببرید.
برش دادن چیز کیک
برش های تمیز چیزکیک، زیبایی آن را دو چندان می نماید پس به یک چاقوی تیز و بزرگ احتیاج دارید. یک کاسه آب داغ کنار خود بگذارید. قبل از هر برش باید چاقو را برای چند ثانیه داخل آب داغ ببرید تا تیغه اش گرم گردد. سپس آن را با یک حوله تمیز خشک کنید. برش خود را زده و آن را داخل بشقاب بگذارید. این کار را هر بار تکرار کنید تا برش های تمیزی داشته باشید.
نگه داری چیز کیک
چیز کیک با پنیر خامه ای را یک تا دو روز قبل از میهمانی تان می توانید درست نموده و در یخچال آن را نگه دارید. از سویی دیگر می توانید کراست آن را هم زودتر درست و برای یک روز در فریزر بگذارید. سپس آن را با فویل محکم بپیچید و در یخچال بگذارید. در آخر اگر از چیزکیک تان اضافه آمد آن را کامل بپوشانید و برای سه ماه آن را منجمد کنید.
منبع: کتاب کاله