میوه را زود قاچ نکنید

به گزارش لیسو، اخیرا شاهد شکل گیری عادتی تازه در میان خانواده ها به ویژه با گران شدن قیمت میوه هستیم. به این ترتیب که به جای تهیه میوه زیاد و چینش آن در ظرف میوه، خانم ها مقدار مناسبی میوه را پوست کنده یا قاچ می کنند، در ظرفی چیده و به مهمانان تعارف می کنند تا هر مهمان از انواع میوه یکی دو قاچ بردارد. این عادت مانند بسیاری از عادات، خوبی ها و

میوه را زود قاچ نکنید

میوه را زود قاچ نکنید

اخیرا شاهد شکل گیری عادتی تازه در میان خانواده ها به ویژه با گران شدن قیمت میوه هستیم. به این ترتیب که به جای تهیه میوه زیاد و چینش آن در ظرف میوه، خانم ها مقدار مناسبی میوه را پوست کنده یا قاچ می کنند، در ظرفی چیده و به مهمانان تعارف می کنند تا هر مهمان از انواع میوه یکی دو قاچ بردارد. این عادت مانند بسیاری از عادات، خوبی ها و بدی هایی دارد. از جمله خوبی های آن، این است که از اسراف پیشگیری می کند ولی از جمله بدی های این عمل آن است که برخی میوه ها به ویژه آنهایی که با برش دادن بافت شان پاره می شود در مجاورت هوا اکسید شده و مقداری از ارزش غذایی خود را از دست می دهند. البته راه های پیشگیری وجود دارد و آن این است که تا حد ممکن خانم ها سعی کنند هنگام برش دادن میوه هایی مثل پرتقال، بافت آن پاره نشود و میوه از قسمت پره ها، چند قسمت شود.

در مورد انار هم بهتر است به گونه ای آن را قاچ کنند که پره سفید روی دانه ها باقی بماند. در ضمنً میوه ها را نباید خیلی جلوتر از مصرف پوست بکنند. مثلا قاچ کردن میوه از صبح برای مهمانی شب درست نیست. بهتر است کمی قبل از مهمانی میوه ها را قاچ کرده در ظرف دربسته در یخچال نگه دارند و هنگام صرف در ظرف چیده و تعارف کنند. در غیر این صورت میوه در معرض هوا و نور هم خشک می شود و هم ارزش غذایی خود را از دست می دهد. در مورد میوه هایی مانند سیب و گلابی که در معرض هوا اکسید می شوند، بهتر است وقتی مهمانان دور هم نشسته اند و در موقع مصرف پوست کنده و قاچ شوند.

نکته آخر اینکه بهتر است میوه ها را پس از قاچ کردن روی هم نچینیم و با فواصل کم کنار هم قرار دهیم. در صورتی که میوه ها روی هم قرار بگیرند ممکن است واکنش های شیمیایی کمی بین آنها رخ دهد. در نهایت مخصوصا در حال حاضر که آنفلوآنزا شیوع یافته باید به آلودگی محیط هم توجه کرده و در صورت آلوده بودن هوای داخل منزل از برش زدن میوه ها اجتناب کنید.

منبع: http://www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 21 مرداد 1404 بروزرسانی: 21 مرداد 1404 گردآورنده: liso.ir شناسه مطلب: 2395

به "میوه را زود قاچ نکنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه را زود قاچ نکنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید